N I E U W   J A A R   •   N I E U W E   N A A M

Helemaal nieuw is het niet, hoor gezien ik al mijn hele leven zo heet….

We kunnen elke dag opnieuw beginnen met een frisse blik maar een nieuw jaar geeft altijd heel duidelijk een markeerpunt om weer nieuwe mogelijkheden een kans te geven, nieuwe ervaringen binnen te laten komen en nieuwe avonturen te beleven.

Ik ben dankbaar dat ik mijn werk in 2020 kon blijven doen en mensen mocht blijven coachen, trainen en les kon geven alhoewel ik ook opdrachten weg zag vallen. Af en toe kreeg ik zelf een luisterend oor en kon ik mijzelf blijven bijscholen, online natuurlijk.
We hebben allemaal een weg moeten vinden in de nieuwe situaties.

Afgelopen jaar heb ook ik Zoom en Teams (her)ontdekt en omarmt, een woord dat ik niet snel gebruik en nu toch doe omdat ik echt ‘nauwelijks’ verschil merk als ik 1 op 1 coach of train.

Wellicht komt het door het kader van het computerscherm zodat je, op een goeie manier, gedwongen word om je alleen te focussen op de persoon of personen binnen het kader en dat geeft een wederzijds gevoel van rust, alsof je daadwerkelijk fysiek in elkaars nabijheid bent.

Begrijp me niet verkeerd, ik zou graag weer lesgeven, coachen en trainen in een lesruimte en ‘echt’ contact willen inclusief groepsdynamiek, alleen denk ik dat het voorlopig verstandiger is om elkaar de komende tijd nog online te ontmoeten. Laten we samen eerst de coronacijfers drastisch naar beneden krijgen.
Wandelen in de buitenlucht is wèl een mooi alternatief. Daar ben ik altijd voor.

Al 17 jaar ben ik coach, al werd het op de verschillende werkplekken soms anders genoemd nl. tutor, leerprocesbegeleider, (studie)loopbaancoach, mentor, docentencoach ….ik mag dus mensen helderheid geven, leren omgaan met moeilijkheden en empoweren.
En telkens leer ik zelf ook weer zoveel.

Sinds 2016/2017 bestaat house of mindfulness .NU. De naam heb ik destijds bewust gekozen om mindfulness, als nieuw onderdeel van mijn werkzaamheden, echt een duidelijke plek te geven.

Je zou bijna vergeten dat ik daarnaast altijd ben blijven coachen en lesgeven. Mindfulness is inmiddels een algemeen begrip (we weten dat de officiële mindfulness trainingen evidence-based zijn) en het is, denk ik, inmiddels eveneens duidelijk dat ik mindfulness trainingen geef.
Vandaar dat ik het nu een mooi moment vind om house of mindfulness, net als de Batterij, naar buiten toe, als deel van mijn coaching & trainingsbureau, met mijn eigen naam, onder te brengen.

In feite blijft het net als de afgelopen jaren, alhoewel mijn coachwerkzaamheden meer verbreed zijn en we vanaf nu ook via het bedrijf/de organisatie waar je werkt mogelijkheden gaan vinden.
Wat blijft is dat jij en ik gaan kijken wat het beste bij jouw ondersteuningsvraag past.

Wil je een training, een coachmoment of begeleidingstraject? En wil je dit via je werk, school of als particulier?

Wat je behoefte ook is, wees welkom bij:

GILL BOLLEGRAF | Coaching & Training
• Loopbaan & Persoonlijke ontwikkeling
• Stresscoping & Mindfulness
• (Burn-out)Preventie & Verzuim
• Re-integratie & Empowerment

WEBSITE & CONTACT
De website zijn we aan het reorganiseren vanwege de uitbreiding (aan de achterkant volop mee bezig) dus heb a.u.b. nog even geduld met alle info en kansen hierover, via internet.

Heb je nu al vragen of wil je meteen beginnen dan kun je mij altijd contacten via onderstaande gegevens zodat ik je zelf telefonisch, tijdens een wandeling of online kan informeren:

T 06-12385854 (bellen, appen, sms’en)
N.B. een mail naar contact@houseofmindfulness.NU komt voorlopig ook nog aan hoor.